Gebruik van webmail

Wanneer uw e-mail is gekoppeld aan uw hosting, beschikt u tevens over AddSite webmail. Hiermee kunt u op alle apparaten met een internetverbinding en een browser inloggen op uw e-mailaccount. Zodra u een mailbox heeft aangemaakt in de beheeromgeving van uw website, kunt u met de opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord inloggen in uw webmailaccount.

Om in te loggen in uw webmailaccount, voert u het adres http://webmail.addsite.nl in in de adresbalk van uw browser.

Na het invoeren van het adres wordt het inlogvenster van AddSite webmail geopend.

Afbeelding 1: het inlogscherm van Addsite webmail

Voer in het het veld naast 'Gebruikersnaam' uw volledige e-mailadres in. In het veld naast 'Wachtwoord' voert u het bijbehorende wachtwoord in. Tot slot klikt u op de witte knop met opschrift 'Inloggen'. Vervolgens wordt de de Postvak In van uw mailomgeving geopend.

Afbeelding 2: voorbeeld van de Postvak In van AddSite webmail

Onderwerpen in dit hoofdstuk