E-mail

Aliassen

Onder het tabblad ‘Aliassen’ tref je een overzicht van reeds aangemaakte aliassen. Aliassen zijn e-mailadressen zonder bijbehorende mailbox. Alle e-mails die naar een alias gestuurd worden, worden doorgestuurd naar een e-mailadres mét mailbox. Het voordeel hiervan is dat je meerdere e-mailadressen kunt gebruiken, terwijl je maar één mailbox hoeft te checken.

Je kunt een alias verwijderen door op het icoon  te klikken. Er opent nu een scherm waarin gevraagd wordt om een bevestiging of u de alias definitief wilt verwijderen.

Verwijderen van een alias

Het verwijderen van een alias kan niet meer ongedaan worden gemaakt.

Je kunt een nieuwe alias aanmaken door op de groene knop met opschrift ‘+ Alias’ te klikken.

In het scherm dat nu geopend wordt kun je een alias en doorverwijzing opgeven voor de te creëren alias op uw domein. Naast ‘Alias’ geef je slechts de alias op, dus alles wat voor ‘@’ dient te worden weergegeven. Naast ‘Doorsturen naar’ geef je een bestaande e-mailadres met mailbox op. Dit kan elke willkeurige e-mailadres zijn, dus ook een e-mailadres buiten het domein.