Website Beheer

Website

Klik in de menubalk op ‘Website’ om de website-beheeromgeving weer te geven. Hier kun je alle (technische) instellingen omtrent je website beheren en informatie over uw website inzien. Denk hierbij aan zaken als gebruik van schijfruimte, het beheren van gekoppelde mailboxen of het beheren van vertalingen voor een meertalige website.

Instellingen
Onder het tabblad ‘Instellingen’ tref je de algemene instellingen voor de beheeromgeving. Verder kun je verificatiecodes voor de verschillende zoekmachines opgeven. Tot slot kun je een naam en e-mailadres opgeven voor het genereren van automatische e-mails en dergelijke.

Gebruik
Onder het tabblad ‘Gebruik’ tref je alle statistieken van uw website. Allereerst wordt het schijfgebruik van de website op de server weergegeven. Daaronder de algemene statistieken van je website.

Log
Wanneer er op je website een fout optreedt, wordt er onder het tabblad ‘Log’ een foutmelding gegenereerd. Hiermee kan de supportmedewerker van AddSite een fout in je website sneller identificeren.