Media

Klik in de menubalk op ‘Media’ om de media beheeromgeving weer te geven. Hier kun je media uploaden en alle media op uw server beheren. Verder maakt de media beheeromgeving inzichtelijk welke media waar worden gebruikt op je website en of er media aanwezig zijn die niet meer gebruikt en dus opgeruimd kunnen worden.

Media in AddSite

Onder het tabblad ‘Media’ tref je een overzicht van alle op de server aanwezige media. Je kunt filteren door in het dropdownmenu naast ‘Toon:’ onder het kopje ‘Alle media in deze site’ te kiezen voor een type media.

Op de website kun je aan pagina’s en aan bijbehorende inhoudsblokken media koppelen. In de mediabeheeromgeving kun je in één oogopslag zien aan welke pagina’s media gekoppeld zijn. Hiervoor klik je op het dropdownmenu naast ‘Pagina:’ onder het kopje ‘Alle media in deze site’. In het dropdownmenu verschijnt de sitestructuur van je website. Achter de pagina’s waaraan media gekoppeld zijn wordt een getal tussen haakjes weergegeven. Het getal geeft de hoeveelheid media aan die aan de betreffende pagina gekoppeld zijn. Klik op een pagina om alleen de aan die pagina gekoppelde media te tonen in het overzicht onder het dropdownmenu.