Formulieren beheren

Onder het tabblad formulieren tref je een overzicht van alle aangemaakte formulieren.

Overzicht
Je kunt het actieve type formulier kiezen in het dropdownmenu naast ‘Formulieren van type:.'

Formulieren beheren
Je kunt de inhoud van een formulier wijzigen door op het icoon  te klikken.

Nadat je een wijziging in de inhoud van een formulier hebt doorgevoerd, klik je rechtsonder op de groene knop met opschrift ‘Bewaren’ om de wijzigingen op te slaan. Je keert daarna weer terug naar het formulierenoverzicht. Wil je na het opslaan in het formulierbewerkingsscherm blijven, dan klik je op de groene knop met opschrift ‘Bewaren en doorgaan’.