Hoe gebruik ik AddSite?

Een stap-voor-stap handleiding voor het opzetten van je website, het toevoegen en vullen van pagina's en meer.

 

Resultaten

Klik in de menubalk op ‘Formulieren’ om de formulier beheeromgeving weer te geven. Hier kun je formulieren aanmaken en beheren.

    Geen ondersteuning

    In de beheeromgeving wordt de mogelijkheid geboden om je eigen formulieren op te stellen en in je beheeromgeving of website te implementeren. Add Noise biedt echter geen support voor zelfgebouwde formulieren.

Gerelateerde artikelen

Blokken toevoegen aan een pagina

In AddSite is elke pagina opgebouwd uit inhoudsblokken...

Een mailbox toevoegen

Je kunt een nieuwe mailbox aanmaken door op de groene knop met opschrift ‘+ Mailbox’ te klikken...

Mailboxen beheren

Wanneer je e-mail is gekoppeld aan je hosting, tref je onder het tabblad...