Website Beheer

E-mail

Mailboxen
Wanneer je e-mail is gekoppeld aan je hosting, tref je onder het tabblad ‘Mailboxen’ een overzicht van reeds aangemaakte mailboxen. Onder het kopje ‘Limiet’ wordt de maximaal toegestane grootte van de bijbehorende mailbox getoond. Onder het kopje ‘Gebruik’ wordt de huidige gebruikte schijfruimte van de bijbehorende mailbox getoond.
Standaard tref je in het overzicht de mailbox postmaster@uwdomeinnaam.nl. Deze mailbox kan niet worden verwijderd.

Om een bestaande mailbox te bewerken klik je op het icoon  of op de titel van de betreffende mailbox. Je kunt een mailbox verwijderen door op het icoon  te klikken. Er opent nu een scherm waarin gevraagd wordt om een bevestiging of je de mailbox definitief wilt verwijderen.

Verwijderen van een mailbox

Wanneer een mailbox verwijderd wordt, worden tevens alle bijbehorende e-mails verwijderd. Het verwijderen van een mailbox kan niet meer ongedaan worden gemaakt.