Hoe gebruik ik AddSite?

Een stap-voor-stap handleiding voor het opzetten van je website, het toevoegen en vullen van pagina's en meer.

 

Hoe verwijder ik een formulier?

Je kunt een formulier verwijderen door op het icoon  achter een formulier te klikken. Er opent nu een scherm waarin gevraagd wordt om een bevestiging of je het formulier definitief wilt verwijderen.

    Verwijderen van een formulier

    Het verwijderen van een formulier kan niet meer ongedaan worden gemaakt

Gerelateerde artikelen

Blokken toevoegen aan een pagina

In AddSite is elke pagina opgebouwd uit inhoudsblokken...

Een mailbox toevoegen

Je kunt een nieuwe mailbox aanmaken door op de groene knop met opschrift ‘+ Mailbox’ te klikken...

Mailboxen beheren

Wanneer je e-mail is gekoppeld aan je hosting, tref je onder het tabblad...