Een bestaande gebruiker aanpassen of verwijderen

Klik in de menubalk op ‘Gebruikers’ om de beheeromgeving voor gebruikers weer te geven. Hier kun je alle gebruikers aanmaken en beheren. Aan elke gebruiker wordt een rol en daarmee de bijbehorende bevoegdheden gekoppeld.

Onder het tabblad ‘Gebruikers’ tref je een overzicht van alle aangemaakte gebruikers.

Wanneer een gebruiker (tijdelijk) uitgeschakeld of geblokkeerd dient te worden, dan kun je deze inactief maken door op het icoon  voor de naam van de betreffende gebruiker te klikken. De gebruiker is nu inactief en zal niet meer kunnen inloggen. Wanneer een inactieve gebruiker opnieuw ingeschakeld dient te worden, klik je opnieuw op het eerdergenoemde icoon.

Om een bestaande gebruiker te bewerken klik je op het icoon  of op de naam van de betreffende gebruiker. Je kunt een gebruiker verwijderen door op het icoon  te klikken. Er opent nu een scherm waarin gevraagd wordt om een bevestiging of je de gebruiker definitief wilt verwijderen.

Geen ondersteuning

In je beheeromgeving wordt de mogelijkheid geboden om gebruikers en rollen aan te maken. Op basis van de rol kan kan een gebruikers extra rechten op een website worden toegekend. Add Noise biedt echter geen support voor het inrichten en eventueel beveiligen van je website op basis van gebruikers en rollen.

Verwijderen van een gebruiker

Het verwijderen van een gebruiker kan niet meer ongedaan worden gemaakt.