Webshop

Orderdetails

Om de details van een order te bekijken klik u in het orderoverzicht op de datum van de betreffende order. In het actiescherm treft u nu een aantal tabbladen waaronder alle bewerkingsacties voor het product zijn geordend.

Order
Onder het tabbblad ‘Order’ treft u alle orderdetails. U kunt hier de zowel de ordergegevens als de bestelde producten inzien.

Email bevestiging
Onder het tabblad ‘Email bevestiging’ treft u de benodigde opties om de klant een bevestigingsmail te sturen. Klik op de grijze knop met opschrift ‘Bekijk voorbeeld’ om de PDF te bekijken die wordt gegenereerd op basis van de opgegeven gegevens.

Klik op de groene knop met opschrift ‘Versturen’ om de emailbevestiging naar de klant te versturen.

Klik op de grijze knop met opschrift ‘Logboek’ om een overzicht van de correspondentie met betrekking tot de huidige order te bekijken.