De positie van een pagina veranderen

Wil je een pagina een andere positie geven in het menu? Bekijk dan de video met onderstaande uitleg.

Je kunt de positie van een pagina wijzigen door in het paginascherm te klikken en de muisknop ingedrukt te houden op de betreffende pagina. Vervolgens sleep je de pagina naar de gewenste positie in het paginascherm, waarna je de muisknop loslaat. Er opent nu een scherm waarin gevraagd wordt om een bevestiging of je de volgorde van de pagina's wilt wijzigen. De nieuwe volgorde van de pagina’s wordt automatisch opgeslagen.