Een pagina tonen of verbergen

Wil je een pagina tonen op je site of alleen zichtbaar maken via bijv. een link? Wat de reden ook is, het is beide mogelijk. Hier vind je hoe dit kunt instellen in de beheeromgeving.

Wanneer je een pagina (tijdelijk) wilt verbergen, dan kun je deze inactief maken door in het paginascherm op de betreffende pagina te klikken en vervolgens in het actiescherm op het tabblad ‘Instellingen.' Schakel vervolgens het vinkje naast ‘Tonen in website’ uit onder ‘Zichtbaarheid.' De pagina is nu inactief en zal niet meer op de website worden weergegeven.

Je kunt deze pagina nog wel delen doormiddel van een link. Ga hiervoor eerst in de beheeromgeving naar de pagina en klik op de knop 'Pagina bekijken' om de pagina te openen. Kopieer tot slot de link vanuit je browser.

Wanneer een inactieve pagina opnieuw weergegeven dient te worden, schakel je het eerdergenoemde vinkje weer in.