BTW groepen

Onder het tabblad ‘BTW groepen’ treft u een overzicht van reeds aangemaakte btw-groepen. Om een bestaande btw-groep te bewerken klikt u op het icoon  of op de naam van de betreffende groep. U kunt een btw-groep verwijderen door op het icoon  te klikken. Er opent nu een scherm waarin gevraagd wordt om een bevestiging of u de btw-groep definitief wilt verwijderen.

Verwijderen van een btw-groep

Het verwijderen van een btw-groep kan niet meer ongedaan worden gemaakt.

Klik op de groene knop met opschrift ‘+ BTW groep’ om een nieuwe btw-groep aan te maken.

In het scherm dat nu geopend wordt kunt u de gegevens invoeren voor de te creëren btw-groep. Hier geeft u een herkenbare naam en kiest u één van de beschikbare btw-tarieven.

Aangemaakte btw-groepen kunnen onder de tabbladen ‘BTW tarieven’ gekoppeld worden.

Nadat u een wijziging in de inhoud van een btw-groep heeft doorgevoerd, klikt u rechtsonder op de groene knop met opschrift ‘Bewaren’ om de wijzigingen op te slaan. U keert daarna weer terug naar het groepenoverzicht. Wilt u na het opslaan in het bewerkingsscherm blijven, dan klikt u op de groene knop met opschrift ‘Bewaren en doorgaan’.