BTW tarieven

Onder het tabblad ‘BTW tarieven’ treft u een overzicht van reeds aangemaakte btw-tarieven, gesorteerd op land. Hier kunt u aan bestaande btw-groepen landen en tarieven koppelen. Om een bestaande btw-tarief te bewerken klikt u op het icoon  of op de naam van het betreffende tarief. U kunt een btw-tarief verwijderen door op het icoon  te klikken. Er opent nu een scherm waarin gevraagd wordt om een bevestiging of u het btw-tarief definitief wilt verwijderen.

Verwijderen van een btw-tarief

Het verwijderen van een btw-tarief kan niet meer ongedaan worden gemaakt.

Klik op de groene knop met opschrift ‘+ BTW tarief’ om een nieuwe btw-tarief aan te maken.

In het scherm dat nu geopend wordt kunt u de gegevens invoeren voor het te creëren btw-tarief. Hier kiest u een btw-groep, een land en geeft u een tarief op.

Nadat u een wijziging in de inhoud van een btw-tarief heeft doorgevoerd, klikt u rechtsonder op de groene knop met opschrift ‘Bewaren’ om de wijzigingen op te slaan. U keert daarna weer terug naar het tarievenoverzicht. Wilt u na het opslaan in het bewerkingsscherm blijven, dan klikt u op de groene knop met opschrift ‘Bewaren en doorgaan’.