Hoe voeg ik een afbeelding toe in het tekstblok?

Klik in het tekstblok op het icoontje : om een afbeelding toe te voegen. Na klikken opent een venster waarmee je de eigenschappen van de afbeelding kunt opgeven en bewerken.

Onder het tabblad ‘Informatie afbeelding’ geef je de eigenschappen van de afbeelding op.

Onder het tablad ‘Link’ kun je een link opgeven waarnaar de gebruiker doorgestuurd wordt na het klikken op de afbeelding.

Tot slot kun je onder het tabblad ‘Geavanceerd’ eigenschappen opgeven die worden gebruikt in de broncode van je website. Klik na het toevoegen op de knop 'OK.'