Een link naar een externe of interne pagina toevoegen

Lees hier hoe je gemakkelijk links kunt toevoegen in een tekstblok op een pagina.

Voeg in de teksteditor een link toe door op het volgende icoontje: te klikken. Dit kan zowel een link naar een interne als naar een externe pagina zijn. Daarnaast kun je een maillink toevoegen. Na het klikken opent een venster waarmee je de link kunt opgeven en bewerken.

Afbeelding: toevoegen van een link

Onder het tabblad ‘Linkomschrijving’ geef je de eigenschappen van de link op. Onder het tabblad ‘Doelvenster’ geeft u op hoe de link na klikken geopend dient te worden. Tot slot kunt u onder het tabblad ‘Geavanceerd’ eigenschappen opgeven die worden gebruikt in de broncode van uw website.

Na het bewerken van de link klik je op de blauwe knop met opschrift ‘OK’ om de wjizigingen door te voeren, of op de knop met opschrift ‘Annuleren’ om de wijzigingen niet door te voeren.

Verwijder een reeds bestaande link. Plaats je cursor vooraf op een bestaande link om deze te kunnen verwijderen.
Voeg een link naar een locatie binnen dezelfde pagina toe.