Een blok uitschakelen of verwijderen

Wanneer een blok (tijdelijk) niet meer weergegeven dient te worden, dan kun je deze inactief maken door op het icoon  of het icoon  voor de titel van het betreffende blok te klikken. Het blok is nu inactief en zal niet meer op de pagina worden weergegeven. Wanneer een inactief blok opnieuw weergegeven dient te worden, klik je opnieuw op eerdergenoemde iconen.

Je kunt een blok verwijderen door op het icoon  te klikken. Er opent nu een scherm waarin gevraagd wordt om een bevestiging of je het blok definitief wilt verwijderen.

Klik op de knop met opschrift ‘Ok’ om te bevestigen of op de knop met opschrift ‘Annuleer’ om het blok niet te verwijderen. Je bevindt zich vervolgens weer in het blokoverzicht.

Verwijderen van blokken

Het verwijderen van een blok kan niet meer ongedaan worden gemaakt.