Producten beheren

Om de producten in uw webshop te beheren, klikt in de menubalk op ‘Webshop’. In het actiescherm treft u vervolgens een overzicht van de reeds aangemaakte producten.

Een product in- of uitschakelen
Wanneer een product (tijdelijk) niet meer weergegeven dient te worden, dan kunt u deze inactief maken door in het productoverzicht op het icoon  voor de titel van het betreffende product te klikken. Het product is nu inactief en zal niet meer in de webshop worden weergegeven. Wanneer een inactief product opnieuw weergegeven dient te worden, klikt u opnieuw op eerdergenoemde icoon.

Een product verwijderen
U kunt een product verwijderen door op het icoon  te klikken. Er opent nu een scherm waarin gevraagd wordt om een bevestiging of u het product definitief wilt verwijderen.

Verwijderen van producten

Het verwijderen van een product kan niet meer ongedaan worden gemaakt.

Een product dupliceren (bèta)
U kunt een bestaand product dupliceren, bijvoorbeeld wanneer u een product toe wilt voegen waarvan de eigenschappen grotendeeld overeenkomen met een eerder toegevoegd product. Navigeer in de beheeromgeving naar Webshop > Producten. Klik vervolgens op het icoon  om het bestaande product te kopiëren.

Vervolgens opent het scherm waarin u de titel van het nieuwe product kunt opgeven.

Nadat u de titel voor het nieuwe product heeft opgegeven, klikt u op de groene knop met opschrift 'Dupliceren'.

De functionaliteit voor het dupliceren van producten verkeert momenteel nog in bètafase. Mocht u opmerkingen hebben of tegen problemen aanlopen, neem dan contact op met uw leverancier. Uw feedback is van harte welkom.