Producten koppelen aan een pagina in uw webshop

Om aangemaakte producten te koppelen aan een pagina dient u allereerst van de betreffende pagina een productpagina te maken. Hiervoor selecteert u pagina in het paginascherm en klikt u vervolgens in het actiescherm het tabblad ‘Instellingen’. Onder het kopje ‘Geavanceerd’ kiest u in het dropdownmenu naast ‘Type pagina’ voor ‘Product pagina’. De pagina is nu geschikt om producten te tonen.
Vervolgens dient u de producten daadwerkelijk aan de productpagina te koppelen. Hiervoor klikt u in de menubalk op ‘Webshop’ en klik u vervolgens in het productoverzicht in het actiescherm op het product dat u aan de productpagina toe wilt voegen. In het actiescherm worden nu de productdetails getoond. Kies in het dropdownmenu onder het kopje ‘Categorieën’ de pagina waaraan u het product wilt koppelen.

Nadat u een wijziging heeft doorgevoerd, klikt u rechtsonder op de groene knop met opschrift ‘Bewaar categorieën’ om de wijzigingen op te slaan.