Lijstdetails beheren
Om te zien welke relaties aan een lijst gekoppeld zijn, klik je in het lijstoverzicht op de naam van betreffende lijst. Het lijstdetailscherm wordt nu geopend. Hier tref je een overzicht van alle aan de betreffende lijst gekoppelde relaties.

Om een relatie uit de lijst te verwijderen, ga je met je muiswijzer op de regel van betreffende relatie staan en klik je op de nu verschenen rode knop met opschrift ‘Verwijderen’.

Er opent nu een scherm waarin gevraagd wordt om een bevestiging of je de relatie definitief van de lijst wilt verwijderen.

Verwijderen van een relatie van een lijst

Het verwijderen van een relatie van een lijst kan niet meer ongedaan worden gemaakt.

Afbeelding 6: het scherm: "relatie uit een lijst verwijderen."

Selecteer de vinkjes voor de namen van de betreffende relatie om meerdere relaties tegelijk van een lijst te verwijderen  Klik vervolgens onder het relatie-overzicht naast ‘Met geselecteerde’ op de rode knop met opschrift ‘Remove from list’.

Er opent nu een scherm waarin gevraagd wordt om een bevestiging of je de relaties definitief wilt verwijderen.

Afbeelding 7: het scherm: "relaties verwijderen."

Ga met de muiswijzer op de regel van betreffende relatie staan om een relatie uit de lijst te bewerken, en klik op de nu verschenen grijze knop met opschrift ‘Bewerken’.

Vervolgens beland je in het relatiebewerkingsscherm. Hier kun je de gegevens van de relatie wijzigen en/of aanvullen.

Nadat je een wijziging in de inhoud van een relatie heeft doorgevoerd, klik je op de grijze knop met opschrift ‘Bewaren’ om de wijzigingen op te slaan. Je keert daarna weer terug naar het relatie-overzicht.

Om één of meerderen bestaande relatie(s) toe te voegen aan een lijst, klik je in het lijstdetailscherm van betreffende lijst op de groene knop met opschrift ‘Add relations to list’.

Er wordt nu een pagina geopend waarop alle reeds toegevoegde relaties worden weergegeven. Selecteer het vinkje voor de naam van de relatie(s) die je aan de lijst wilt toevoegen. Klik vervolgens op de grijzen knop met opschrift ‘Gereed’ om de geselecteerde relatie(s) aan de lijst toe te voegen.

Om relaties die aan een lijst gekoppeld zijn te exporteren naar een CSV-bestand, klik je in het lijstdetailscherm van betreffende lijst op de grijze knop met opschrift ‘Exporteren’. Vervolgens beland je in het tabblad ‘Exporteren’.