Mailing

Lijsten beheren

Onder het tabblad ‘Lijsten’ tref je een overzicht van reeds aangemaakte lijsten.

Ga met de muiswijzer op de regel van betreffende lijst staan om een lijst te verwijderen, en klik je op de nu verschenen rode knop met opschrift ‘Verwijderen’.

Er opent nu een scherm waarin gevraagd wordt om een bevestiging of je de lijst definitief wilt verwijderen.

Verwijderen van een lijst

Het verwijderen van een lijst kan niet meer ongedaan worden gemaakt.

Om de gegevens van een lijst te bewerken, ga je met je muiswijzer op de regel van betreffende lijst staan en klik je op de nu verschenen grijze knop met opschrift ‘Bewerken’.

Vervolgens beland je in het lijstbewerkingsscherm. Hier kun je de gegevens van de lijst wijzigen en/of aanvullen.

Wanneer een bezoeker van je website de mogelijkheid heeft om te kiezen op welke lijst hij/zij zich kan inschrijven, wordt de tekst getoond die je in het veld naast ‘Publieke naam’ invult. Daarnaast wordt deze naam getoond wanneer een gebruiker zich uitschrijft via een nieuwsbrief.

Om te voorkomen dat een bezoeker van je website zich kan inschrijven op betreffende lijst, selecteert je het vinkje naast ‘Lijst verbergen’.
Wanneer je wilt dat bezoekers van specifieke websites in je beheer zich in kunnen schrijven op betreffende lijst, selecteer je naast ‘Show only on these subsites’ de vinkjes naast betreffende websites.

Nadat u een wijziging in de inhoud van een relatie heeft doorgevoerd, klik je op de grijze knop met opschrift ‘Bewaren’ om de wijzigingen op te slaan. Je keert daarna weer terug naar het lijstoverzicht.

Wanneer u wilt dat bezoekers zich via geen enkele website in uw beheer in kunnen schrijven op een lijst, klikt u op het icoon  voor de betreffende lijst. Klik nogmaals op het icoon om de wijziging ongedaan te maken.

Verwijderen van een relatie uit een lijst

Het verwijderen van een relatie van een lijst kan niet meer ongedaan worden gemaakt.